Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 2 липня

Новини
02.07.2022

⚠ На 129-й день російсько-української війни ворожі сили обстрілювали з артилерії та мінометів Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Цупівку, Дементіївку, Питомник і Руську Лозову. Окупанти нанесли авіаційні удари поблизу Прудянки, гатили з танків по Питомнику, Руській Лозовій, Дементіївці, Цупівці та Слатиному. Унаслідок ворожих обстрілів протягом доби в Дергачах постраждала одна цивільна особа.

⚠ Російська армія утримує під контролем Козачолопанський, Проходівський старостати та більшу частину Токарівського округу. Збройні сили України ведуть позиційні бої у Цупівці, Дементіївці, в районі Великих Проходів та на золочівсько-козачолопанському напрямку.

✅ Протягом дня міська рада спільно х волонтерами здійснювала гуманітарну роботу в різних районах нашого міста.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки закрили плівкою і ДВП контури 15-ти вікон у пошкоджених приватних будинках, відремонтували паркан та 3 дахи в оселі пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 24-х міських електромереж та підключила світло 24-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили подачу блакитного палива 5-м абонентам.

Дякую волонтерам та усім структурам життєзабезпечення громади за роботу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше