Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 2 квітня

Новини
02.04.2022

⚠ У результаті прямого потрапляння ворожого снаряду у газогін без газу залишилися мешканці сіл Ємці та Шовкопляси. Газова служба оперативно перекрила доступ до пошкодженої частини магістралі і розпочала аварійні роботи. Про можливість відновлення газопостачання ми повідомимо додатково.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський, Русько-Лозівський старостати і село Цупівка Прудянського округу окуповані агресором. Російські війська не дають змоги направити туди гуманітарну допомогу, і, тим паче, відновити електроенергію та зв’язок. Вже місяць жителі окупованих селищ та сіл Дергачівщини знаходяться в інформаційному вакуумі.

✅ Протягом дня ми проводили гуманітарну роботу у Дергачах, а також у Безруківському, Слатинському і Прудянському округах. Працівники Дергачівського РЕМу продовжили відновлювати електропостачання у громаді, а комунальники працювали над підтриманням благоустрою міста.

Дякую всім за роботу! Разом зробимо більше!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше