Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 2 березня

Новини
02.03.2022

За сьогоднішній день:

✅ Працівники Дергачівського району електромереж повністю відновили електропостачання у Слатинському та Русько-Лозівському округах. Але, на жаль, під час обстрілів снаряд знову зруйнував високовольтну лінію, люди залишилися без світла, тому робота у цьому напрямі продовжуватиметься!

✅ Знайшли та виділили небюджетні кошти для забезпечення паливом автомобілів швидкої допомоги. Також дозаправили техніку міських комунальних служб з наших паливних резервів, щоб служби мали змогу продовжувати працювати.

✅ Мешканці Дергачів організувалися у громадські дружини під егідою місцевого громадського формування з охорони порядку і забезпечують порядок у місті, виявляючи осіб, які скоюють правопорушення.

✅ Запустили ще одну пекарню у Дергачах. Першою чергою вона виготовлятиме хліб для малозабезпечених верств населення. У старостинських округах наші старости теж налагоджують процеси випікання хлібу, завозу продуктів і медикаментів до магазинів та аптек.

✅ Місцеві депутати і представники міських виконавчих органів розвезли 40 літрів молока, наданого нашими фермерами для соціально незахищених верств населення, що проживають у Дергачах.

✅ Небайдужі люди знаходять можливості і передають на потреби наших захисників те, що у них є. Зараз особливо необхідна натільна білизна.

Дякую всім! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше