Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 19 жовтня

Новини
20.10.2022

⚠️ На 238-й день війни російські війська з території Бєлгородської області обстрілювали Ветеринарне, Козачу Лопань, Гранів, Гоптівку та Токарівку. Збройні сили України відповіли артилерійським вогнем по місцям дислокації ворога. Інформацію про постраждалих громадян за минулу добу ми не отримували.

✅ Тим часом працівники Харківобленерго відновили електропостачання до 1600 домоволодінь у Козачій Лопані (це близько 70 % від загальної кількості домівок у селищі). Роботи з відновлення світла в інших населених пунктах тривають, але, нагадую, що через значні руйнування енергетичної інфраструктури й мінну небезпеку все відбувається не так швидко, як хотілося б усім нам. З міркувань безпеки я не можу розголошувати деталі, адже російські війська щодня наносять ракетні удари по енергетичним об’єктам України.

✅ 19 жовтня працівники міської ради, наші депутати, старости, соціальні працівники та волонтери роздавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Безруках, Слатиному, Прудянці, Цупівці, Козачій Лопані, Великих Проходах, Малих Проходах, Токарівці, Гоптівці та у Руській Лозовій.

✅ Ремонтні бригади добровольців закрили плівкою контури 8-х вікон та відремонтували 2 дахи у пошкоджених домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Попереду ще багато роботи. Я вдячний усім, хто боронить Дергачівщину на фронті, хто працює на благо людей у тилу! Ми обов’язково переможемо та відновимо громаду!

Голова Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше