Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 19 травня

Новини
20.05.2022

⚠ Протягом минулої доби окупанти не припиняли обстрілювати населені пункти нашої громади з різних видів озброєння. Найбільш критичною є ситуація у щойно звільненій Дементіївці, Питомнику, Руській Лозовій та Прудянці, де зруйновано майже всю цивільну інфраструктуру, знищено та пошкоджено переважну більшість житлових будинків.

⚠ Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, більша частина Токарівського, а також Цупівка Прудянського округу та село Нове Русько-Лозівського старостату поки що контролюються силами ворога.

✅ Незважаючи ні на що, ми продовжуємо гуманітарну роботу. Працівники виконавчих органів Дергачівської міської ради і соціальних служб разом з нашими волонтерами 19 травня роздавали допомогу у Дергачах, Шовкоплясах, Ємцях, Білашах, Безруках, Слатине, Руській Лозовій, а заразом відзначили день української вишиванки!

✅ Щодня ми по можливості намагаємось приводити до ладу Дергачівську громаду. Силами ДСНС та комунальників на площі Перемоги триває розчищення завалів Будинку культури. У місті періодично здійснюється вивіз сміття та продовжується покіс трави. Деякі дергачівці не залишаються осторонь цього процесу й активно долучаються до нього, за що я хочу щиро їм подякувати!

☑️ Працівники Дергачівського РЕМу минулої доби відновили 3 пошкоджені зовнішні електромережі, за окремими заявками підключили до електропостачання 10 об’єктів.

☑️ Співробітники місцевої філії Харківгазу виконали роботи на 7 об’єктах.

Наша сила у єдності! Відновлюватимемо Дергачівщину разом!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше