Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 19 квітня

Новини
20.04.2022

⚠ Протягом минулої доби ворожі війська здійснювали інтенсивні артилерійські обстріли населених пунктів нашої громади. Постраждали приватні будинки та об’єкти цивільної інфраструктури. Інформація про загиблих чи поранених не надходила.

⚠ Козачолопанський, Проходівський, Русько-Лозівський, Токарівський старостати і село Цупівка Прудянського округу заблоковані окупантами, тому ми не можемо доставити туди гуманітарну допомогу.

✅ 19 квітня ми здійснювали гуманітарну роботу в Дергачах, Масліях, Семенівці, Безруках, Слатине, Прудянці.

✅ Працівники медичних закладів і служби екстреної медичної допомоги, бригади енергетиків і газовиків, комунальники, співробітники ДСНС та силових структур продовжують виконувати свою роботу. За минулу добу РЕМівцям вдалося відновити електропостачання на деяких вулицях міста, однак через обстріли існує постійна загроза пошкодження електромереж та інших комунікацій.

Нехай береже вас Господь! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше