Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 19 березня

Новини
19.03.2022

⚠ Протягом останніх двох діб продовжуються інтенсивні бомбардування цивільної інфраструктури Дергачівщини, знищується майно, руйнуються підприємства. Минулої ночі ворожими снарядами було пошкоджено станцію техобслуговування ТОВ «САНОІЛ», яке є одним з основних наповнювачів місцевого бюджету. Сьогодні вдень російські бомби впали на приватні будинки у Дергачах, а також на територію Дергачівського ліцею № 1. Травмовано одну особу, якій надали допомогу у нашій лікарні. Загиблих, на щастя, немає.

❗ Відновити електроенергію та поставки гуманітарної допомоги до Козачолопанського, Токарівського, Проходівського і Русько-Лозівського округів поки що неможливо з об’єктивних причин.

✅ Сьогодні представники органів місцевого самоврядування та волонтери розвозили продовольство малозахищеним людям у Дергачах, Безруківському, Слатинському, Прудянському старостатах.

✅ Служби екстреного реагування та житлово-комунального забезпечення протягом доби здійснювали ліквідацію наслідків бомбардувань. Робота щодо відновлення електропостачання до підконтрольних Україні старостинських округів нашої громади триває щодня. З метою запобігання диверсій не можу повідомити вам подробиць того, як саме ми вирішуємо це питання. Розраховую на ваше розуміння.

Тримаймося разом!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше