Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 18 травня

Новини
18.05.2022

❗За добу ворожі війська наносили ракетно-бомбові та артилерійські удари по цивільним об’єктам у різних населених пунктах Дергачівщини. У Прудянці знищено місцевий селищний клуб, де не знаходились ні наші військовослужбовці, ні військова техніка, ні гуманітарні товари. Цей терористичний акт вкотре свідчить про те, що агресор прагне знищити українську культурну спадщину будь-якими засобами, не зважаючи на наявність чи відсутність фотозвітів з нашого боку. Прикладами тому є Національний літературно-меморіальний музей Григорія Сковороди у сусідній Золочівській громаді, Дергачівський будинок культури, а тепер ще й Прудянський селищний клуб.

⚠ Водночас Збройні сили України взяли під контроль село Дементіївка Токарівського старостату. Це перший звільнений населений пункт цього старостинського округу. Поки що більша частина Токарівського, а також Проходівський, Козачолопанський старостати, Цупівка Прудянського округу та село Нове Русько-Лозівського округу перебувають під контролем окупантів. Впевнений, що це лише питання часу. Ми віримо у наших воїнів, щодня молимося за них та за перемогу України!

✅ Протягом дня працівники структур міської ради разом з нашими шановними волонтерами здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Замірцях і Шовкоплясах. Мешканці міста у другій половині дня мали змогу отримати гарячі обіди. Завтра плануємо продовжити надавати продовольчу допомогу в Дергачах та старостинських округах.

☑️ Спільними зусиллями ДСНС та житлово-комунальних служб продовжується розчищення завалів Дергачівського будинку культури. Також сьогодні наші комунальники здійснювали покіс трави у Дергачах. Наше місто, попри усі негаразди, повинно виглядати доглянутим і зберігати своє обличчя!

☑️ Дергачівський РЕМ 18 травня відновив 4 пошкоджені зовнішні електромережі, а за окремими заявками підключив до електропостачання ще 12 об’єктів.

☑️ Працівники Харківгазу виконали роботи на 5 об’єктах у Дергачах.

☑️ Робітники Дергачікомунсервісу усунули пошкодження на міському водогоні по вул. Перемоги. У результаті було відновлено водопостачання до 30 домоволодінь.

Разом переможемо, бо жоден ворог не подолає працьовитих людей з українською душею!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше