Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 18 квітня

Новини
18.04.2022

⚠ Окупаційні війська продовжили обстрілювати населені пункти Дергачівщини, у результаті чого знову постраждали цивільні об’єкти, зокрема приватні будинки. Інформація про постраждалих протягом останньої доби до нас не надходила.

⚠ Козачолопанський, Проходівський, Русько-Лозівський, Токарівський старостати і село Цупівка Прудянського округу залишаються під окупацією, направити туди гуманітарну допомого поки що неможливо.

✅ Наші виконавчі органи разом з представниками соціальних служб та волонтерами 18 квітня роздавали продуктові набори мешканцям Дергачів, Семенівки, Ємців, Шовкоплясів, Масліїв, Безруків, Слатине, Прудянки.

✅ Працівники екстрених та міських комунальних служб, а також наші медики продовжують працювати у штатному режимі. Бригади дергачівських енергетиків та газовиків щодня займаються вирішенням проблем, які знаходяться у сфері їхньої відповідальності. Також сьогодні було організовано підвоз води мешканцям району Посьолок, де тимчасово відсутнє централізоване водопостачання.

Тримаймося та працюймо задля перемоги! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше