Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 18 червня

Новини
18.06.2022

⚠ На 115-й день війни окупанти не припиняли здійснювати артилерійські обстріли по Дергачам, Безрукам, Слатиному, Руській Лозовій, окрім артилерії також застосовували танки та міномети, завдаючи ударів по Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Питомнику, Новому. Інформацію про постраждалих за сьогодні ми не отримували, однак вночі у лікарні помер мешканець Руської Лозової, якого було поранено вчора. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

⚠ Російська армія утримує під контролем Козачолопанський і Проходівський округи, більшу частину Токарівського старостату.

✅ Працівники Дергачівської міської ради разом із соцпрацівниками та волонтерами 18 червня роздавали гуманітарну допомогу у різних районах міста Дергачі.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки продовжили розгрібати завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 10-х вікон у приватних домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях громадян похилого віку.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили 14 пошкоджених електромереж та підключили світло 14-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Дякую за розуміння та підтримку! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше