Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 18 березня

Новини
18.03.2022

⚠ Російська артилерія нанесла удари по житловому масиву села Безруки, у результаті чого були частково зруйновані приватні будинки. Інформація про загиблих чи поранених не надходила.

❗ Окупаційні війська повністю заблокували шляхи поставки гуманітарної допомоги до Козачолопанського, Токарівського, Проходівського і Русько-Лозівського округів. Евакуація місцевого населення через так звані зелені коридори до підконтрольних Україні територій, на жаль, теж неможлива. Через це вказані старостати перебувають на межі гуманітарної кризи.

✅ Продовжуємо направляти гуманітарну допомогу туди, де можливо. Сьогодні працівники наших соціальних служб разом з волонтерами розвозили продукти і ліки по місту Дергачі та навколишнім селам – Семенівці, Шовкоплясам, Ємцям. Також відправили продовольство до Безруківського і Слатинського округів, видали продуктові набори працівникам комунальних та екстрених служб.

✅ Дергачівська центральна лікарня отримала чергову партію необхідних медикаментів від благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті». Дуже вдячний нашим колегам із Західної України і всім причетним волонтерам за таку важливу підтримку! Також хочу подякувати ТОВ «Тайфун-2000» за надані сьогодні продукти для наших мешканців.

Загалом, допомога надходить від безлічі різних організацій в Україні та закордоном. Плануємо найближчим часом опублікувати цю інформацію і подякувати кожному з вас. Ви – найкращі! 👍

✅ Міські комунальні та оперативні екстрені служби разом з органами виконавчої влади та об’єднаннями самоорганізації населення продовжують працювати.

Разом здолаємо всі труднощі! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше