Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 18-22 листопада

Новини
23.11.2022

⚠️ Протягом останніх днів російська армія цілила з мінометів та артилерії по прикордонним населеним пунктам громади: Козачій Лопані, Ветеринарному, селу Гранів, Токарівці, Гоптівці. Збройні сили України присікають спроби диверсійно-розвідувальних груп ворога потрапити на нашу територію, по місцям скупчення техніки і живої сили ворога наноситься вогневе ураження.

✅ У місті Дергачі та старостинських округах громади люди продовжують отримувати допомогу від Харківської ОВА і міжнародних організацій у вигляді м’яса, овочевих, м’ясних, рибних консерв, круп, олії, інших продуктів харчування та непродовольчих товарів, зокрема санітарно-гігієнічних засобів. Окрім цього, наші люди вже отримали 600 ремкомплектів для часткового ремонту своїх пошкоджених будинків від ГО «Проліска» та Норвезької ради у справах біженців. Благодійний фонд «Mission Kharkiv» надав нашій громаді 48 твердопаливних котлів, які вже доставлені найбільш нужденним людям, що будуть зимувати без світла та газу у селах Дергачівщини.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу ліквідували три стихійних сміттєзвалища на території міста. Тим часом бригади добровольців продовжують допомагати самотнім пенсіонерам, закриваючи плівкою і ДВП контури вікон їхніх пошкоджених осель, ремонтуючи покрівлі.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу виконували роботи з заміни аварійних опор внутрішніх електричних мереж у Дергачах, продовжили усунення пошкоджень зовнішньої лінії електропостачання 0,4кВ у Безруках, а також відновили ще одну із внутрішніх електромереж у Козачій Лопані, підключивши до світла ще 21 абонента.

✅ Працівники Харківгазу здійснюють обстеження та оцінку пошкоджених газових мереж. Як я вже зазначав, відновити подачу блакитного палива до Проходівського і більшої частини Токарівського округів цього року навряд чи вдасться. Однак є перспектива відновлення внутрішніх газогонів у Козачій Лопані, а також триває відповідна робота у Руській Лозовій. Ця робота вже дає результат і продовжуватиметься далі.

Ми сильні, тому ми переможемо! Слава ЗСУ! Все буде Україна! 🇺🇦

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше