Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 17 травня

Новини
18.05.2022

⚠ Протягом минулої доби окупанти обстрілювали з різних видів артилерії та іншої важкої зброї територію міста Дергачі, а також населені пункти Безруківського, Слатинського, Прудянського, Русько-Лозівського старостинських округів. Знову є руйнування житлових будинків та цивільної інфраструктури. Інформацію про постраждалих серед цивільного населення ми не отримували.

⚠ Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостати, Цупівка Прудянського округу та село Нове Русько-Лозівського округу знаходяться під контролем ворога. Вкотре нагадую мешканцям, які задають питання щодо цих територій: ми не можемо евакуювати звідти людей, відправити туди гуманітарну допомогу та відновити систему комунікацій. Так само з об’єктивних причин поки неможливо відновити газ і електроенергію в підконтрольних Україні старостинських округах. Але щодня шукаємо оптимальне рішення цієї проблеми!

✅ 17 травня ми відправили гуманітарну допомогу до Безруків, Прудянки і Руської Лозової; також здійснювали відповідну роботу у нашому місті.

☑️ Минулої доби робітники дорожніх служб розпочали яковий ремонт автошляху Харків-Золочів-Олександрівка на виїзді з Харкова до Малої Данилівки та разом з працівниками ДСНС і Дергачікомунсервісу допомагали розбирати завали зруйнованого Дергачівського будинку культури.

☑️ Харківгаз протягом 17 травня продовжив відновлювати газопостачання у громаді. За день газовики виконали роботи на 6 об’єктах у Дергачах.

☑️ Дергачівський РЕМ відновив 3 пошкоджені зовнішні електромережі у місті, а за окремими заявками підключив до електропостачання ще 9 об’єктів.

Тримаємось і працюємо! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше