Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 17 травня - 1 червня

Новини
02.06.2023

⚠️ Протягом минулих двох тижнів російська армія обстрілювала територію Козачолопанського, Токарівського та Проходівського старостатів. Інтенсивність ворожих обстрілів знизилась, однак на лінії державного кордону проявляли активність російські ДРГ. Декілька диверсійних груп були знищені Силами територіальної оборони ЗСУ.

🚧 У Дергачах продовжується ремонт доріг. Службою відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області розпочато ямковий ремонт автошляху Харків-Золочів вздовж вулиць Залізничної та Сумського шляху. ДП «Дороги Харківщини» за співфінансування з бюджету Дергачівської міської ради ремонтують автодорогу Дергачі – Дворічний Кут. За кошти міського бюджету підрядниками проведено ямковий асфальтний ремонт провулку Єрмішина. Завершено грейдування з підсипкою щебеневою сумішшю доріг на в’їздах Залізничному, Миру, Семафорному, провулках Жуковського, Хлібороба, Кутянському, Новому, Титова, Лозівському, Комунальному, Лінійному.

🏢 Окрім доріг, продовжуємо відновлювати багатоквартирні будинки. Міжнародною організацією з міграції відремонтовано дах дев’ятиповерхівки 10Е на вулиці Садовій. За співфінансування з обласного і міського бюджетів триває реконструкція двоповерхівок на вулицях Центральній та 23 Серпня. Загалом до осінньо-зимового періоду плануємо відновити фасади та покрівлі усіх пошкоджених багатоквартирних будинків у районах «Піски» та «Посьолок».

🧹 Роботи з благоустрою та прибирання території не припиняються ні на день. Наші комунальники спільно з волонтерами Корпусу громадської безпеки приводять до ладу зони відпочинку, дитячі майданчики, криниці, здійснюють покіс трави, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ тощо. Про це ми регулярно сповіщаємо вас на наших офіційних ресурсах.

💡 Дергачівські ремівці відновили ще по одній електропідстанції у Руській Лозовій та Прудянці. У Руській Лозовій найближчим часом світло з’явиться у абонентів на провулку Бєлгородському, вулицях Бєлгородській, Молодіжній, Слобожанській, Нахімова. У Прудянці до світла підключено 19 абонентів на вулиці Межовка.

Працюємо на відновлення Дергачівщини разом! 🤝

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше