Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 17 серпня

Новини
18.08.2022

⚠ На 175-ту добу російсько-української війни окупаційна армія била з артилерії по Дергачам, Безрукам, Слатиному, Прудянці, Дементіївці, Новому, Питомнику, Руській Лозовій. Ворожі війська обстрілювали з танків та мінометів фронтові селища і села громади. Інформація про загиблих чи поранених до нас не надходила.

⚠ На півночі Дергачівщини Збройні сили України продовжують запеклі бої за звільнення окупованих територій Козачолопанського, Проходівського, Токарівського округів. Російські окупанти деморалізовані й не мають успіхів у спробах покращити своє тактичне положення в районах Великих Проходів – Питомника, Дементіївки та Цупівки.

✅ 17 серпня співробітники міської ради спільно з волонтерами надавали гуманітарну допомогу у місті Дергачі та селищі Слатине.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 9-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 3 дахи в оселях інвалідів та самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 10-ти міських електромереж, а також підключили світло 10-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 3-м абонентам.

Не падайте духом та допомагайте українській армії! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше