Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 17 липня - 1 серпня

Новини
02.08.2023

⚠️ Протягом останніх тижнів російські окупанти наносили удари по Козачій Лопані, Ветеринарному та Грановому. Внаслідок обстрілів у Козачій Лопані 20 липня загинув 60-річний місцевий мешканець, були пошкоджені приватні будинки та господарські споруди.

🚧 У Дергачах продовжується ремонт доріг. Службою відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області у співфінансуванні з Дергачівською міськрадою здійснюється ремонт аварійно небезпечної ділянки вздовж вулиці Золочівський шлях. Також виконано ямковий асфальтний ремонт на вулиці 23 Серпня та на провулку Східному. Протягом серпня відбудуться роботи на вулицях Транспортній, Залізничній, Культури, на провулку Дергачівському. Після цього плануємо розпочати заміну асфальтного полотна на площі Привокзальній, вулиці Вокзальній та інших дорогах міста.

🛠 За рахунок обласного і місцевого бюджетів тривають аварійно-відновлювальні роботи багатоквартирних будинків у Дергачах, медичних амбулаторій у Руській Лозовій і Великих Проходах. Окрім цього, у серпні за фінансування з міського бюджету розпочнеться капітальний ремонт водопровідної мережі на вулицях Сумський шлях, 1 Травня, Матюшенка, Центральній. Капітальна заміна водогону у Дергачах виконуватиметься вперше за десятки років.

🚜 Силами комунальників на території громади здійснюється покіс трави, облаштування зон відпочинку, криниць та ігрових майданчиків. Також із середини липня ліквідовано 4 стихійних сміттєзвалища у Дергачах та Слатиному.

📦 У Дергачах та старостинських округах продовжується гуманітарна робота. Окрім продовольчої підтримки і фінансових виплат від ЮНІСЕФ, ГО «Мартін-клуб», «Mercy Corps» та інших благодійників, наші люди також отримують матеріали для відбудови пошкоджених приватних будинків від Агентства ООН у справах біженців (UNHCR), обласних і місцевих програм.

💡 Фахівці дергачівського РЕМу відновлюють світло у Прудянці та Руській Лозовій. За інформацією АТ «Харківобленерго» роботи у цих населених пунктах планують завершити у серпні-вересні, після чого енергетики розпочнуть працювати на лінії Цупівка-Дубівка.

Працюємо на перемогу спільними зусиллями! Разом зробимо більше!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше