Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 17 червня

Новини
17.06.2022

⚠ Протягом останньої доби російські війська продовжили бомбити з артилерії Дергачі, Слатине, Руську Лозову, Прудянку, здійснювали обстріли з танків та мінометів по Цупівці, Дементіївці, Питомнику і Новому. Інформація про жертв та постраждалих до нас не надходила.

⚠ Окупанти контролюють Козачолопанський і Проходівський округи, більшу частину Токарівського старостату. Бої за Цупівку та Великі Проходи тривають.

✅ Сьогодні міська рада спільно з соціальними працівниками та волонтерами проводила у гуманітарну роботу в Дергачах. Також ми відправили одяг та господарчі товари нашим евакуйованим мешканцям до санаторію «Бермінводи».

✅ Члени Корпусу громадської безпеки продовжили розгрібати завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 12-х вікон у приватних домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях мешканців.

✅ Робітники Дергачівського РЕМу відновили 18 пошкоджених електромереж та підключили світло 18-м абонентам.

✅ Бригада Дергачівського відділення Харківгазу відновила газопостачання 6-м абонентам.

Молимося за наших захисників! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше