Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 17 березня

Новини
17.03.2022

⚠ Протягом останньої доби окупанти здійснили бомбардування центру Козачої Лопані касетними снарядами. Загинуло не менше шести осіб, кількість травмованих наразі невідома. Після того, як я опублікував інформацію про це, у коментарях під моїм дописом і в особистих повідомленнях багато з вас почали питати про прізвища загиблих і про стан своїх рідних, що зараз перебувають як у Козачій, так в інших населених пунктах громади. Повірте, я вас дуже розумію, але, на жаль, володію досить обмеженою інформацією і поки що не маю змоги дізнатись імена та прізвища загиблих та поранених. Нагадаю ще раз: Козачолопанський, Проходівський, Русько-Лозівський старостати перебувають під контролем ворога, там немає електроенергії і майже відсутній зв’язок. Як і всі, я теж користуюсь мобільним зв’язком, тому через його відсутність не можу дізнатися більше.

Сьогодні також надійшли уточнені дані наслідків учорашнього бомбардування селища Слатине. Там загинуло як мінімум чотири людини, п’ятьох з важкими травмами доставили до лікарні, зазнали пошкоджень цивільні об’єкти, зокрема будівля Слатинського ліцею.

У результаті обстрілів міста Дергачі, окрім приватних будинків, постраждав дитячий майданчик, розташований на стадіоні «Авангард».

✅ Ми не припиняємо гуманітарну роботу. Сьогодні наша лікарня отримала чергову партію медикаментів, а співробітники виконавчих органів міської ради разом з волонтерами розвозили гуманітарку по Дергачам, відправили продовольство до Безруківського, Слатинського округів, до села Цупівка Прудянського старостату. Також ми допомагаємо продуктовими наборами працівникам житлово-комунальних та екстрених служб.

✅ Службам РЕМу та ЖКГ вдалося відновити водопостачання у мікрорайоні Посьолок в Дергачах. Вкотре прошу громадян без крайньої необхідності не користуватися електроприладами і не вмикати світло. Електрична мережа працює на межі можливостей, тому будь-яка несправність може надовго залишити без світла усе місто.

⚠ У підконтрольних Україні старостатах намагаємось відновити електроенергію. На жаль, з об’єктивних причин не можу дати конкретних прогнозів щодо того, коли це вдасться зробити. Після цих слів дехто знову мене критикуватиме, але я кажу правду і розраховую на свідомих громадян, які розуміють що голова громади не може змусити ворога не бомбити нас.

Щиро співчуваю сім’ям усіх загиблих! Тримаймося, Україна переможе!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше