Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16 травня

Новини
17.05.2022

⚠ Ворожі сили продовжують завдавати артилерійських ударів по Дергачам, Безрукам, Слатине, Прудянці, Руській Лозовій та іншим населеним пунктам нашої громади. Окрім цього, у зоні активних бойових дій окупанти застосовують бронетехніку та вертольоти, знищуючи приватні будинки та цивільну інфраструктуру там, де вона ще залишилася. На щастя, інформація про жертв і постраждалих серед цивільного населення протягом останніх двох діб до нас не надходила.

❗ Хочу нагадати мешканцям громади, що мінімізувати кількість жертв та поранених вдалося передусім за рахунок евакуації. Зараз ми спостерігаємо, як люди починають повертатися до своїх домівок. Вочевидь, ця тенденція зумовлена масовим поверненням харків’ян до свого міста. Але, будь ласка, не забувайте, що Дергачівщина – це не Харків, а північний форпост оборони обласного центру. У нас тривають активні бойові дії, три старостинські округи досі повністю окуповані, тому я закликаю усіх поки що залишатися на більш безпечних територіях!

✅ Знищення окупантами нашого гуманітарного штабу не завадило надавати допомогу місцевим мешканцям. Ми повністю налагодили логістику, і сьогодні гуманітарну допомогу отримали жителі Дергачів, Ємців, Шовкоплясів, Замірців, Семенівки, Безруків, Слатине, Прудянки та Руської Лозової. Також, окрім продовольчих і санітарно-гігієнічних засобів, наші жителі продовжують отримувати готові обіди від благодійних партнерів громади: міжнародної гуманітарної організації «World Central Kitchen», волонтерської організації «4.5.0.Харків», Благодійного фонду Юлії Скубак.

✅ Наші волонтери-добровольці, медики, рятівники, комунальники, газовики та енергетики не припиняють працювати над життєзабезпеченням Дергачівщини у щоденному режимі.

☑️ Робітники Харківгазу протягом 15-16 травня усунули аварійну ситуацію на газогоні високого тиску й відновили постачання блакитного палива близько 6-м тисячам домоволодінь у Дергачах та прилеглих до міста селах.

☑️ Дергачівський РЕМ 16 травня відновив 8 пошкоджених зовнішніх електромереж у місті, а за окремими заявками підключив до електропостачання ще 12 об’єктів.

☑️ Працівники Дергачікомунсервісу вкотре відновили водопостачання у багатоквартирних будинках по вулиці Центральній в Дергачах.

Попереду ще багато роботи, тож будемо разом працювати далі на благо рідної громади та щасливої України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше