Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16 серпня

Новини
17.08.2022

⚠ На 174-й день повномасштабного російського вторгнення ворожі війська обстрілювали з артилерії місто Дергачі та території підконтрольних Україні старостинських округів громади. Цілили з танків і мінометів по Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Новому, Питомнику, Руській Лозовій. Інформацію про постраждалих осіб ми не отримували.

⚠ Козачолопанський, Проходівський та частково Токарівський старостинські округи залишаються під окупацією. Російські війська обмежують конституційні права і свободи наших громадян на окупованих територіях, продовжують вчиняти акти терору та морити людей голодом. Збройні сили України ведуть бої за звільнення північної частини Дергачівщини на основних напрямках: під Козачою Лопанню, Цупівкою, Дементіївкою, Великими Проходами.

✅ 16 серпня ми роздавали гуманітарну допомогу в Дергачах, а також відправили продовольчі набори до Ємців, Замірців, Шовкоплясів, Масліїв, Білашів, Болибоків та Семенівки.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 8-ми вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 1 дах.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 14-ти міських електромереж, а також підключили світло 14-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 6-м абонентам.

Бережи вас Господь! Слава захисникам України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше