Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16 квітня

Новини
16.04.2022

⚠ Протягом доби ворожа артилерія знову здійснювала обстріли населених пунктів Дергачівщини. Від бомбардувань пошкоджені приватні будинки у Дергачах, але, на щастя, жертв та постраждалих немає.

⚠ Русько-Лозівський, Проходівський, Токарівський, Козачолопанський старостати та Цупівка Прудянського округу залишаються під окупацією, у зв’язку з чим ми поки що не можемо організувати допомогу мешканцям цих територій.

✅ Сьогодні продовжилась гуманітарна робота у Дергачах, Семенівці, Замірцях, Безруках, Лещенках, Слатине та Прудянці.

✅ У результаті останніх обстрілів також знову були пошкоджені міські електромережі, однак працівники Дергачівського РЕМу невідкладно розпочали роботу над їхнім відновленням. Завдяки цьому більшість пошкоджених за останню добу електроліній вдалося відновити. Співробітники газової служби та наші комунальники теж продовжують щодня виконувати покладені на них обов’язки.

Майбутнє Дергачівщини залежить від внеску кожного з нас! Не забуваймо про це та молімося за наших захисників!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше