Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16 червня

Новини
16.06.2022

⚠ На 113-ту добу протистояння України повномасштабній російській агресії окупанти не припиняли періодично обстрілювати з різних видів важкої зброї місто Дергачі та території Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Русько-Лозівського старостатів. Інформацію про жертв чи постраждалих серед цивільного населення ми не отримували.

⚠ Близько 35 % Дергачівщини перебуває під окупацією. Ворог повністю контролює Козачолопанський і Проходівський округи, більшу частину Токарівського старостату. Продовжуються бої за Цупівку та в районі Великих Проходів.

✅ Сьогодні ми роздавали продовольчу та санітарно-гігієнічну допомогу мешканцям міста. Також хочу нагадати, що у Дергачівській центральній лікарні ви можете отримати потрібні ліки, які є у наявності. Наші старости разом з волонтерами і лікарями також передають медикаменти до своїх старостатів.

✅ Працівники комунальних служб разом з членами Корпусу громадської безпеки виконували роботи з розгрібання завалів будинків, зруйнованих російськими обстрілами, закрили плівкою контури 22-х вікон в адмінбудівлях та у приватних домоволодіннях, відремонтували 3 дахи в оселях мешканців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відремонтували 16 пошкоджених електромереж та підключили світло 18-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання ще 7-м абонентам.

Закликаю усіх до порозуміння та взаємоповаги у ці складні часи! Бережи вас Господь!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше