Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16 березня

Новини
17.03.2022

⚠ На території громади тривають бойові дії, через які страждає місцеве населення. Протягом доби 16 березня окупаційна армія інтенсивно обстрілювала житлові квартали селища Слатине. Двоє слатинчан загинуло, ще п’ятеро отримали важкі поранення. Під вечір активізувалися обстріли Дергачів, у результаті яких зруйновано декілька приватних будинків. Є інформація щонайменше про одного загиблого у місті. Деякі люди, що ховалися у підвалах, опинилися під завалами. Працівники ДСНС наразі здійснюють заходи для порятунку цих осіб та ліквідації наслідків ворожих бомбардувань.

✅ Незважаючи на обстріли, ми продовжуємо приймати та надавати гуманітарну допомогу. Вчора Дергачівська центральна лікарня отримала важливі медикаменти від БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті», за що я дуже вдячний директору цієї організації Наталії Кабацій. Також хочу подякувати голові Пісочинської громади Олегу Чернобаю за допомогу з продовольством і всім людям, які кожного дня докладають зусилля для порятунку жителів Дергачівщини.

16 березня представники міської влади разом з нашими волонтерами розвозили продукти по Дергачам, доставили продовольство до сіл Болібоки, Ємці, Замірці, Маслії, Білаші, а також до Безруківського, Слатиського і Прудянського старостинських округів.

✅ Служби ЖКГ продовжують працювати над відновленням комунікацій у Дергачах та у громаді в цілому. Повідомляю, що відсутність напору води теж пов’язана з проблемами електроенергії, яка живить насоси. Вкотре прошу громадян зважати на ситуацію, що склалася, і морально підтримати працівників житлово-комунальної сфери!

Миру всім нам! Нехай Господь береже кожного!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше