Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16 - 30 червня

Новини
01.07.2023

⚠️ Протягом останніх тижнів російські терористи били з мінометів, артилерії, танків та авіації по населеним пунктам Козачолопанського та Токарівського старостатів. Внаслідок одного з останніх артобстрілів пошкоджено будівлю Козачолопанського селищного будинку культури. Там частково вибито стіну і пошкоджено покрівлю. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

🚧 Продовжуємо ремонтувати дороги у Дергачах. ДП «Дороги Харківщини» за співфінансування з бюджету громади завершили ремонт автошляху Дергачі – Дворічний Кут вздовж вулиці Матюшенка. За кошти міського бюджету завершено ямковий ремонт провулку Залізничного, здійснено грейдування з підсипкою щебеневою сумішшю на вулицях Агрономічній, Перемоги, Степовій, провулках Шевченка, Транспортному, Веселому, Інтернаціональному, Енергетиків, в’їздах Тракторному, Підгірному, Армійському, Агрономічному, Веселому, Українському.

🧹 Проводиться благоустрій території громади. З 16 по 30 червня комунальниками ліквідовано 6 стихійних сміттєзвалищ – 5 у Дергачах, 1 – у Слатиному. На завершальному етапі ремонт покрівель багатоквартирних будинків 10К та 10Д на вулиці Садовій, а також дахової конструкції будинку 8 на вулиці 23 Серпня. Приводяться до ладу зони відпочинку, дитячі майданчики, здійснюється покіс трави.

💡 Фахівці Дергачівського РЕМу відновлюють електропостачання у Прудянці та Руській Лозовій. У Прудянці наразі заживлено 2 електропідстанції з 6 (200 абонентів з 800), у Руській Лозовій – 5 підстанцій з 16 (800 абонентів з 2900). За реальною кількістю мешканців цих населених пунктів зараз світло мають близько 100 прудянців та 400 русько-лозівчан.

📦 Гуманітарна робота триває. Наші партнери-благодійники надають продуктові, санітарно-гігієнічні набори, корми для тварин, що першою чергою спрямовуються до деокупованих селищ та сіл у прикордонній зоні. Також до Дергачівського гуманітарного штабу надходять будівельні матеріали, які люди можуть використати для відновлення своїх пошкоджених будинків. Про умови отримання цих матеріалів ми інформуємо на наших офіційних сторінках.

Друзі, дякую за підтримку! Працюємо на перемогу спільними зусиллями!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше