Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16-22 грудня

Новини
23.12.2022

⚠ Вздовж державного кордону на півночі Дергачівщини Сили оборони України активно протидіють спробам ворожих диверсантів проникнути на нашу територію. При цьому російська армія постійно обстрілює з мінометів та артилерії прикордонні населені пункти – Ветеринарне, Козачу Лопань, Гранів, Токарівку і Гоптівку. На щастя, за минулий тиждень від обстрілів ніхто з наших мешканців не постраждав.

✅ Дергачівська військова адміністрація і міська рада забезпечують гуманітарною допомогою близько 18 тисяч осіб, що зараз проживають у громаді. Ця допомога находить від Харківської обласної та районної військадміністрацій, від ООН, Червоного Хреста, інших закордонних та українських благодійників, яким ми невимовно вдячні.

✅ 21-22 грудня Укрпошта у супроводі прикордонників Харківського загону ДПСУ, старост округів і депутата міської ради Ігоря Нікольченка здійснила пенсійні та інші соціальні виплати мешканцям Козачолопанського, Токарівського, Проходівського старостатів.

✅ Дергачівський РЕМ АТ «Харківобленерго» відновив 4 електропідстанції у Слатиному. Частина селища (від вулиці Клочківської до залізничного вокзалу) вже зі світлом. Також тривають відновлювальні роботи у Руській Лозовій.

✅ Міські комунальні служби продовжують боротьбу з ожеледицею, посипаючи перехрестя вулиць піщано-шлако-кам’янисто-щебеневою сумішшю. Протягом тижня робітники Дергачікомунсервісу ліквідували порив водогону по вулиці Сковороди у Дергачах, а також здійснювали ремонтні роботи системи водопостачання у багатоквартирних будинках по вулиці Центральній.

Все буде Україна! Працюємо на благо Дергачівщини разом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше