Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 16-19 вересня

Новини
19.09.2022

⚠️ Протягом останніх днів російські окупанти активно обстрілювали з артилерії Токарівку, Гоптівку і Козачу Лопань, пошкодивши декілька приватних будинків і об’єктів інфраструктури, а також сьогодні вранці з безпілотника скинули близько чотирьох бомб над Дергачами, у результаті чого деякі підприємства зазнали пошкоджень. У цей час люди продовжують повертатися до своїх домівок у звільнених населених пунктах Дергачівщини, але я все ж таки закликаю громадян не поспішати і дочекатися, поки сапери розмінують якомога більше території. Так, наприклад, сьогодні у Цупівці двоє чоловіків 35-ти і 27-ми років наїхали автомобілем на міну і підірвалися. На щастя, вони залишились живими і були оперативно доставлені до лікарні медиками швидкої допомоги.

✅ Останніми днями Дергачівська міська рада спільно з волонтерами і соціальними працівниками здійснювала гуманітарну роботу у всіх населених пунктах нашої громади.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу, члени Корпусу громадської безпеки, енергетики Дергачівського РЕМу та робітники Дергачівського відділення Харківгазу щодня працюють над життєзабезпеченням міста та відновленням критичної інфраструктури у старостинських округах. Зараз основне завдання для усіх нас – це підготовка до опалювального сезону, відновлення газогонів та високовольтних електромереж. На жаль, з об’єктивних причин спрогнозувати терміни завершення робіт на даний момент неможливо, бо пошкоджень дуже багато, у деяких місцях вони надзвичайно суттєві.

Хочу подякувати усім громадянам, які розуміють нас та підтримують наших людей чим є змога: добрим словом, теплими речами, продуктами, ліками, будівельними матеріалами, паливом тощо. Дай Бог вам здоров’я!

Віримо і підтримуємо ЗСУ разом!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше