Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 15 липня

Новини
16.07.2022

⚠ На 142-гу добу війни Росії проти України окупанти обстрілювали з артилерії Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Цупівку, Дементіївку, Нове, Питомник і Руську Лозову. Окрім цього, російська армія застосовує проти цивільного населення Дергачівщини системи дистанційного мінування місцевості. Ці факти зафіксовані у Слатиному та Руській Лозовій. У зв’язку з цим я прошу дотримуватись правил безпеки і пересуватися лише перевіреними шляхами.

⚠ Проходівський, Козачолопанський і більша частина Токарівського старостинських округів перебувають під окупацією. Збройні сили України тримають оборону на всіх напрямках і не дозволяють ворогу просунутись вперед.

✅ 15 липня працівники та депутати Дергачівської міської ради за підтримки волонтерів роздавали гуманітарну допомогу у місті Дергачі та селищі Слатине.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали зруйнованих будинків, закрили плівкою і ДВП контури 10-ти вікон у пошкоджених домівках дергачівців, відремонтували 2 дахи в оселях пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 8-ми міських електроліній та підключили світло 8-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Тримаймося і віримо у перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше