Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 15 квітня

Новини
15.04.2022

⚠ Окупанти продовжують бомбити цивільну інфраструктуру та житлові сектори у населених пунктах Дергачівщини. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів знову постраждали приватні будинку у Слатине та Дергачах, а також виникла серйозна пожежа на одному з промислових підприємств міста. Працівники ДСНС оперативно ліквідували пожежу. На щастя, жертв або травмованих від обстрілів на території громади за останню добу не зафіксовано.

⚠ Під окупацією перебувають Русько-Лозівський, Проходівський, Токарівський, Козачолопанський старостати та Цупівка Прудянського округу. Нагадаю, що ми не маємо змоги надавати гуманітарну допомогу мешканцям цих районів і відновити з ними зв’язок. Наразі усі старостинські округи залишаються без електроенергії та частково без зв’язку, з об’єктивних причин вирішити ці проблеми поки що неможливо.

✅ Виконавчі органи міської ради, працівники соціальних служб громади разом з волонтерами здійснювали гуманітарну роботу в Дергачах, Семенівці, Безруках, Лещенках, Слатине, Прудянці. Щоб урізноманітнити раціон, ми продовжуємо видавати комбіновані продовольчі пакети, до яких входять президентські продуктові набори, а також хліб, овочі, яйця, для деяких категорій громадян (наприклад, дітей) – молоко, фрукти тощо.

✅ Екстрені та комунальні служби, силові структури оперативно здійснюють покладені на них повноваження для підтримки життєдіяльності громади. Поки тривають роботи з відновлення централізованого водопостачання на Посьолку в Дергачах, для місцевих жителів обладнано стаціонарний пункт відбору води, а також періодично здійснюється підвоз води безпосередньо до будинків. Дергачівський РЕМ тим часом відновив електроенергію на деяких вулицях міста і обов’язково продовжить цю роботу завтра.

Разом – ми сила! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше