Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 15 червня

Новини
16.06.2022

⚠ На 112-й день російсько-української війни окупанти наносили артилерійські удари по місту Дергачі, територіям Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Русько-Лозівського старостинських округів, били з танків по Цупівці, Прудянці, Питомнику, застосовували бойові вертольоти проти цивільної інфраструктури в районі Руської Лозової. У результаті обстрілів знову пошкоджено приватні будинки та інфраструктуру, про постраждалих до нас інформація не надходила.

⚠ Ситуація на фронті залишається стабільно напруженою. Козачолопанський, Проходівський, переважна частина Токарівського старостату окуповані, у Цупівці та в районі Великих Проходів тривають бої.

✅ 15 червня співробітники міської ради, соцслужб і волонтери проводили гуманітарну роботу в різних районах міста Дергачі.

✅ Працівники комунальних служб разом з членами Корпусу громадської безпеки виконували роботи з покосу трави, розгрібання завалів, закрили плівкою контури 14-х вікон в адмінбудівлях та у приватних будинках, відремонтували 1 дах в оселі місцевого мешканця.

✅ Бригади Дергачівського РЕМу відремонтували 12 зовнішніх електромереж та підключили світло 14-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу минулої доби відновили газопостачання 6-м абонентам.

Дякую усім небайдужим за допомогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше