Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 15 березня

Новини
15.03.2022

⚠ Російські війська продовжують наносити бомбові удари по населеним пунктам Дергачівщини з тяжкої артилерії. У результаті інтенсивних бомбардувань Дергачі поступово знищуються ворогом. Сьогодні знову було пошкоджено багатоквартирні та приватні будинки у різних районах міста. Нашим медикам вдалося врятувати життя жінці, яку внаслідок обстрілів було доставлено до Дергачівської лікарні у вкрай важкому стані. Інформація про загиблих за останню добу уточнюється.

✅ Продовжуємо гуманітарну роботу. Кожного дня до нас надходить допомога з-за кордону і з різних регіонів Україну, яку ми розподіляємо серед малозахищених мешканців громади. Сьогодні гуманітарну допомогу було доставлено по місту Дергачі, до Безруківського, Слатинського, Прудянського, Козачолопанського старостатів. Соціально незахищені жителі Токарівського округу забезпечуються продовольством з запасів фермерського господарства Ігоря Нікольченка, за що висловлюю йому окрему подяку.

✅ Міські комунальні та екстрені служби працюють на межі можливостей, підтримуючи дієздатність житлово-комунального господарства міста і навколишніх сіл. У Дергачах відновлено газопостачання, здійснюється ремонт електромереж, працюють водонапірні та каналізаційні системи.

Бережіть себе та своїх близьких! Пам’ятайте, що Україна переможе!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше