Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 15-31 березня

Новини
01.04.2023

⚠ Протягом останніх двох тижнів ворог систематично обстрілював прикордонні населені пункти Дергачівщини з авіації та артилерії. Внаслідок масованого артобстрілу 30 березня пошкоджено декілька приватних будинків у селах Гранів, Ветеринарне, селищі Козача Лопань. Також російські окупанти намагались провести розвідку нашої території за допомогою безпілотників і диверсійних груп. Українські захисники ліквідували диверсантів і завдали потужної відповіді по позиціям ворожих військ.

🏗🤝 За підтримки Харківської ОВА та благодійних організацій ми продовжуємо надавати гуманітарну допомогу усім верствам населення громади. Окрім цього, завдяки налагодженню партнерських зв’язків на міжнародних форумах, протягом березня ми досягли попередніх домовленостей з японо-американським фондом «Miyamoto International Ukraine» та підписали меморандум з україно-швейцарською організацією ДЕСПРО, які допомагатимуть з відбудовою житлового сектору. Відповідні процеси вже запущено.

🚜🧹 Дергачівські комунальники спільно з волонтерами Корпусу громадської безпеки активно прибирають територію громади від сміття. Проблема стихійних сміттєзвалищ – це болюча тема для громади. Та ми зможемо подолати її тільки разом! Вартість вивозу сміття становить 13,97 грн з однієї особи на місяць. Заключивши відповідний договір з Дергачікомунсервісом, ви продемонструєте свою повагу до оточуючих. Зараз у Дергачах договір на вивіз сміття заключили абоненти 2930 домоволодінь з 6000. Ми також завершуємо правові процедури для можливості заключення цих договорів у старостинських округах.

💡 Дергачівський РЕМ продовжує відновлювати електромережі у Слатиному та Руській Лозовій. У селищі Слатине до світла підключено більше 3700 абонентів з 4300 (86%), у селі Руська Лозова – 600 абонентів з 2900 (20%). У населених пунктах Прудянського, Токарівського, Проходівського округів через замінування територій та обмежені спроможності саперів ДСНС про відновлення комунікацій говорити зарано. Навряд чи це відбудеться до кінця весни.

Шановні громадяни, розраховую на ваше розуміння! Дякую за підтримку. Разом відбудуємо Дергачівщину!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше