Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 15-30 квітня

Новини
01.05.2023

⚠ Протягом останніх тижнів під російськими ударами перебували Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань, Малі Проходи, Токарівка та Гоптівка. Внаслідок обстрілів постраждалих немає, однак, 27 квітня високовольтники Харківобленерго підірвалися на міні під час відновлювальних робіт поблизу Токарівки. На жаль, одна людина загинула, четверо отримали поранення.

👷 Працівники Харківгазу відновили постачання блакитного палива у Великих Проходах. Тим часом енергетики Дергачівського РЕМу завершили основні роботи по відновленню електроенергії у Слатиному; також у селищі підключено інтернет. Відразу зауважу, що енергетики продовжать працювати за окремими заявками, де поки що світло неможливо відновити через відсутність власників домоволодінь. Тепер РЕМівці продовжать глобальні роботи у Руській Лозовій та розпочнуть відновлення енергомереж у Прудянці.

🧹 У межах щорічної акції «За чисте довкілля» по всій громаді проводяться роботи з благоустрою. У Цупівці відремонтовано автомобільний місток, а у Руській Лозовій на толоку з нагоди річниці визволення села вийшли понад дві сотні жителів. У Дергачах комунальники разом з волонтерами Корпусу громадської безпеки і небайдужими мешканцями міста здійснюють прибирання паркових зон, узбічь доріг та прибудинкових територій. На жаль, погодні умови поки що не дозволяють нам розпочати ямкові ремонти асфальтного покриття; як тільки припиняться дощі і підсохне ґрунт – робота розпочнеться.

✅ Дергачівщина отримує потужну гуманітарну підтримку від обласної адміністрації та різноманітних гуманітарних організацій. Мешканцям громади надаються продуктові набори, ремонтні комплекти для відновлення пошкоджених будинків, окремим категорія громадян – посадочна картопля та насіння, гігієнічні засоби, ковдри тощо. У старостинських округах за підтримки «Blue / Yellow for Ukraine» з минулого тижня почала працювати група литовських сімейних лікарів. За консультаціями до лікарів вже звернулись близько сотні селян з різних населених пунктів.

Шановні друзі! Щиро дякую за вашу підтримку і згуртованість! Разом зробимо ще більше!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше