Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 14 квітня

Новини
14.04.2022

⚠ Поточна доба знову була неспокійною. На території громади тривають бойові дії, а окупанти продовжують бомбардувати цивільні об’єкти нашого міста, селищ та сіл Дергачівської громади. Сьогодні внаслідок обстрілів постраждали житлові будинки у Дергачах та Слатине. Інформації про поранених або загиблих не надходило.

⚠ Русько-Лозівський, Проходівський, Токарівський, Козачолопанський старостати та Цупівка Прудянського округу залишаються під контролем ворога. Окупаційні війська не дозволяють постачати гуманітарну допомогу до цих територій.

✅ Сьогодні ми розпочали видавати гуманітарну допомогу, надану за ініціативою Президента України Володимира Зеленського. Президентські продовольчі пакети та іншу допомогу отримали мешканці Дергачів, Шовкоплясів, Ємців, Безруків, Слатине, Прудянки. Завтра ця робота продовжиться.

✅ Екстрені та комунальні служби продовжують працювати в режимі воєнного часу, відновлюючи пошкоджені комунікації, забезпечуючи життєдіяльність громади.

❗Також доводжу до вашого відома, що у зв'язку з відсутністю з технічних причин централізованого водопостачання на районі «Посьолок», організовано стаціонарний пункт відбору води для населення біля колишнього магазину «15» по вулиці Центральній. Окрім цього, 15 квітня о 10:00 буде здійснено підвіз води до будинку по вулиці Центральній, 11Б. Про це ми ще раз додатково повідомимо в окремій публікації.

Дякую кожному, хто наближає нашу перемогу у цей скрутний час! Тримаймося!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше