Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 14 березня

Новини
14.03.2022

⚠ Протягом останньої доби окупанти не припиняють бомбити цивільну інфраструктуру та житлові квартали наших населених пунктів. У Дергачах повністю знищені деякі приватні будинки, постраждали будівлі Управління освіти, молоді та спорту і Міжрайонного відділу державної виконавчої служби.

❗ У результаті обстрілів загинуло щонайменше дві особи, серед який 15-річна дівчина. Ще одну жінку з тяжкими пораненнями сьогодні було доставлено до Дергачівської центральної лікарні.

⚠ З 2 березня більшість сіл і селищ Дергачівської громади залишаються без електроенергії. З прикрістю повідомляю, що відновити електропостачання до Козачолопанського та Проходівського старостинських округів наразі неможливо, оскільки там базуються російські війська.

⚡ Однак, мною разом з керівництвом відповідних енергетичних структур прийнято стратегічне рішення про перерозподіл електрики між високовольтними магістралями таким чином, щоб можна було підключити інші старостати. З метою недопущення провокацій з боку агресора я, на жаль, не можу повідомити вам усіх подробиць, але хочу запевнити, що роботи у цьому напрямі тривають.

✅ Гуманітарна робота продовжується! Сьогодні нам вдалося відправити продовольство до Безруківського, Слатинського й Козачолопанського округів. Також представники міських виконавчих органів разом з волонтерами розвозили продукти по Дергачам.

Дякую кожному, хто допомагає! Разом зробимо більше!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше