Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 14-28 лютого

Новини
01.03.2023

⚠ Російські терористи продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Дергачівської громади з авіації та різних видів артилерії. Під ударами ворога перебувають Козача Лопань, Гранів, Ветеринарне, Токарівка та Гоптівка.

✅ У місті Дергачі та старостинських округах триває гуманітарна робота. Мешканці громади отримують пакети гумдопомоги раз на місяць, також щотижня видаються проміжні набори (хліб з консервами, гігієнічні засоби). Завершено видачу дров за програмою підтримки Харківською ОВА. Всього наші жителі за зимовий період отримали більше 2700 м³ дров. За сприяння волонтерських організацій у селах без світла і газу протягом зими мешканцям надано 200 генераторів, 1000 буржуйок та твердопаливних котлів, відремонтовано майже 200 покрівель будинків.

⚡ У Проходівському, Токарівському, Прудянському округах через суттєві пошкодження ліній електропередач та замінування територій ситуація з відновленням комунікацій залишається складною. Тим часом у Слатиному 60 із 111 вулиць повністю підключені до електропостачання (близько 65%, якщо рахувати за кількістю абонентів), у Руській Лозовій зі світлом близько 15% абонентів від загальної кількості (якщо рахувати за довоєнними даними). У цих населених пунктах енергетики здійснюють демонтаж пошкоджених високовольтних ліній, встановлюють нові ЛЕП, а також внутрішні електроопори.

✅🚜 Дергачівські комунальники за останні два тижні ліквідували 6 стихійних сміттєзвалищ у Дергачах, Безруках, Слатиному та Руській Лозовій. На основних вулицях і перехрестях міста у рамках боротьби з ожеледицею здійснюється посипка дорожнього полотна піщано-шлако-щебеновою сумішшю.

⚠🛗 Окремо хочу проінформувати вас про хід вирішення проблеми з відновленням роботи ліфтів у дев’ятиповерхівках мікрорайону «Ізраїль». На сьогоднішній день фахівці здійснюють експертизу з дослідження технічного стану ліфтового господарства та відповідності умов безпечної експлуатації ліфтів вимогам нормативної-технічної документації. Тестові запуски ліфтів планується провести у березні поточного року.

Шановні мешканці, дякую вам за підтримку та розуміння! Прямуємо до перемоги разом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше