Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 14-17 листопада

Новини
18.11.2022

⚠ Російські війська продовжують обстріли населених пунктів Дергачівщини вздовж державного кордону України. Під постійними ударами – Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань, Токарівка та Гоптівка. У Козачій Лопані 15 листопада внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено декілька приватних домоволодінь. На щастя, минулося без постраждалих.

✅ Триває гуманітарна робота у Дергачах та старостинських округах громади. Місцеві мешканці отримують різноманітну продукцію у вигляді м’яса, консервації, круп, санітарно-гігієнічних наборів від Харківської ОВА та наших гуманітарних донорів. У Дергачівському гуманітарному штабі також можна отримати теплі дитячі речі, а у лікарні – безкоштовну медичну консультацію. У населених пунктах без світла та газу найбільш вразливі категорії громадян, що залишаються на зиму, отримують твердопаливні котли від Благодійного фонду «Mission Kharkiv».

✅ Ініціативні мешканці громади допомагають Збройним силам України. У Слатиному члени Корпусу громадської безпеки Сергій Кононенко, Олександр Глушко та Володимир Шуляков передали нашим захисникам п’ять буржуйок для обігріву.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу ліквідували пошкодження водогону по вулиці Садовій у Дергачах. Ремонтні бригади добровольців продовжують накривати тентами  домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

✅ Працівники Харківгазу відновили газопостачання до 500 домоволодінь у Козачій Лопані. На інших ділянках спеціалісти здійснюють обстеження і ремонт газогонів, проте, на жаль, відновити подачу блакитного палива до Проходівського, Русько-Лозівського і більшої частини Токарівського округів цього року навряд чи вдасться.

✅ Енергетики Харківобленерго встановили підстанцію для зовнішньої лінії електропостачання 0,4кВ у селі Безруки, відновили пошкоджену обстрілами мережу по вулиці Театральній у Козачій Лопані та мережу по вулиці Науковій у Дергачах. Відновлювально-стабілізаційні роботи також тривають у Слатинському і Русько-Лозівському округах.

✅ Дорожні служби продовжують ямковий ремонт і приведення до ладу основних автошляхів громади: дороги Харків – Золочів (через Дергачі), Дергачі – Козача Лопань, міжнародну трасу М20.

Дякую усім за роботу! Слава українській нації!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше