Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 13 травня

Новини
14.05.2022

⚠ Минулої ночі окупанти знищили ракетними ударами Дергачівський будинок культури, а також одне з промислових підприємств, розташованих на території громади. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих, але ці події – прояв чергової планки цинізму, яку перетнув наш ворог. Я впевнений, що міжнародне співтовариство надасть справедливу оцінку фактам цих військових злочинів.

⚠ Оскільки у приміщенні Будинку культури знаходився гуманітарний штаб, нам довелося призупинити гуманітарну роботу, щоб вирішити логістичні проблеми. Незважаючи на це, наші працівники разом з волонтерами протягом вчорашнього дня розвозили готові обіди для мешканців міста Дергачі. Видачу продовольчих наборів та санітарно-гігієнічних засобів орієнтовно плануємо розпочати з понеділка.

⚠ Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, Цупівка Прудянського старостату та село Нове Русько-Лозівського округу досі перебувають під окупацією. Збройні сили України щодня ведуть бої за звільнення цих територій.

✅ Сьогодні зустрілися з першим заступником голови Харківської ОВА Олександром Скакуном та в.о. голови Харківської РВА Володимиром Усовим. Обговорили важливі питання, серед яких – відновлення подачі газу й електрики до наших населених пунктів. Оскільки через обстріли ситуація залишається нестабільною, зараз я не буду давати жодних гарантій, однак можу запевнити, що проблема поступово вирішується. На жаль, не так швидко, як би хотілося нам усім.

✅ Працівники усіх служб та органів, розташованих на території громади, продовжують виконувати свою роботу, а волонтери активно допомагають у цьому.

☑️ Дергачівський РЕМ 13 травня відновив 11 пошкоджених зовнішніх електромереж у місті, а за окремими заявками підключив до електропостачання ще 8 об’єктів.

Щиро дякую усім небайдужим за допомогу! Не забуваймо, що в ці скрутні часи нам треба єднатися і разом працювати на перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше