Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 13-14 жовтня

Новини
15.10.2022

⚠️ Останніми днями російська армія періодично здійснювала артилерійські обстріли населених пунктів Козачолопанського округу. На щастя, минулося без постраждалих. Також місцеві мешканці чули вибухи в інших старостинських округах громади, що пов’язано з роботою наших саперів, які проводять розмінування території. Прошу вас не хвилюватись і не панікувати з цього приводу, бо деякі снаряди й міни неможливо знешкодити іншим чином, окрім як підірвати на місці.

✅ 13-14 жовтня Дергачівська міська рада за підтримки волонтерів надавала гуманітарну допомогу жителям Дергачів, Слатиного, Руської Лозової, Великих та Малих Проходів, Дубівки, Лобанівки, Токарівки Другої та Козачої Лопані.

✅ Комунальні служби, волонтери, Дергачівський РЕМ та робітники місцевого відділення Харківгазу здійснюють відновлювальні роботи критичної інфраструктури громади, зокрема готують міські об’єкти теплопостачання до початку опалювального сезону.

Тримаймося! Україна переможе! Наша армія – найкраща!

Голова Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше