Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 13-14 серпня

Новини
15.08.2022

⚠ Протягом двох діб, що минули, окупаційні війська завдавали артилерійських ударів по Дергачам, Безрукам, Слатиному, цілили з артилерії, танків та мінометів по Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Руській Лозовій, а також нанесли авіаудар по Питомнику. Внаслідок обстрілів зазнали пошкоджень приватні домоволодіння та об’єкти цивільної інфраструктури. Інформації про постраждалих до нас не надходило.

⚠ Ситуація на фронті залишається стабільно напруженою. Козачолопанський, Проходівський округи, більша частина Токарівського старостату перебувають під окупацією. Ворог намагався штурмувати позиції наших військ в районі Питомника, але був відбитий. Сили оборони України також утримують зайняті позиції та ведуть позиційні бої біля Дементіївки, у Цупівці та на підходах до Козачої Лопані.

✅ 13 серпня працівники міської ради разом з волонтерами роздавали гуманітарну допомогу у різних районах міста Дергачі.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 6-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 1 дах.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 11-ти міських електромереж, а також підключили світло 11-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Бережіть себе та своїх близьких! Віримо у ЗСУ!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше