Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 12 серпня

Новини
13.08.2022

⚠ На 170-ту добу війни російські окупанти не припиняли здійснювати обстріли майже всіх населених пунктів Дергачівщини. Під щільним артилерійським вогнем ворога перебувають Слатине, Прудянка, Цупівка, Дементіївка, Нове, Питомник, Руська Лозова. Проти цивільного населення Руської Лозової окупанти вкотре застосували заборонені Женевською конвенцією фосфорні бомби, в результаті чого у селі спалахнули пожежі, згоріло декілька приватних будинків. Інформація про постраждалих до нас не надходила.

⚠ Збройні сили України надійно тримають оборону на лінії фронту, атакуючи ворожі позиції в районі Козачої Лопані, Цупівки, Дементіївки та Великих Проходів.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу повністю відновили газопостачання на території Безруківського старостинського округу!

✅ 12 серпня ми роздавали пакети продовольчої допомоги у Дергачах, Ємцях, Замірцях, Шовкоплясах, Семенівці, а також доставили свіжий хліб мешканцям Слатиного.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 9-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в будинках самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 17-ти міських електромереж, а також підключили світло 17-м абонентам.

Віримо у перемогу України! Збройні сили України карають і будуть карати окупантів за тяжкі злочини, які вони вчиняють проти наших людей!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше