Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 12 квітня

Новини
12.04.2022

⚠ У Русько-Лозівському, Проходівському, Токарівському, Козачолопанському округах та Цупівці Прудянського округу ми не можемо ні продовжити гуманітарну роботу, ні налагодити зв’язок з місцевими мешканцями. Території залишаються заблокованими окупаційною армією. Я продовжуватиму щодня інформувати вас про стан справ на цих територіях, бо ми постійно отримуємо щодо цього багато запитань.

✅ Сьогодні наші соціальні працівники, представники виконавчої влади та волонтери надавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Шовкоплясах, Ємцях, Безруках, Лещенках, Слатине та Прудянці.

Завдяки тому, що більшість мешканців з підконтрольної Україні території Дергачівщини виїхали до більш безпечних територій, тепер ми можемо забезпечувати гуманітарною допомогою майже всіх, хто залишився та дійсно цього потребує. Але я також хочу застерегти від зловживання цим фактом, особливо щодо адресної доставки допомоги. Якщо ви або ваші близькі залишились у Дергачах та самостійно можуть прийти, приїхати на будь-якому транспорті до місця видачі допомоги, то не треба дзвонити на нашу гарячу лінію і просити, щоб її вам привезли додому. У нас обмежені ресурси з транспортом і пальним!

✅ Комунальні та екстрені служби, розташовані на території громади, сьогодні продовжили роботу над відновленням нашої інфраструктури, забезпеченням її функціонування. Дергачівський РЕМ щодня поступово відновлює світло у місті, також частково працює система централізованого водопостачання. Насоси для подачі води потребують багато електроенергії, тому, на жаль, зараз ми не можемо запустити їх на повну потужність у цілодобовому режимі.

Вдячний усім за розуміння! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше