Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 12-13 вересня

Новини
14.09.2022

❗️ Протягом останніх двох діб до мене надходить безліч питань щодо в’їзду/виїзду на нещодавно деокуповані території громади. Шановні друзі, я розумію ваші емоції, але поки що прошу ще трохи почекати, бо у звільнених селищах та селах наразі перебувати досить небезпечно. Нашим військовим треба остаточно зачистити ворога, прикордонникам встановити повний контроль над кордоном, а саперам розмінувати основні шляхи сполучення, прибудинкові території тощо. На жаль, це неможливо зробити так швидко, як усім нам хотілося б. Процес евакуації вже розпочався. Я буду тримати вас у курсі справ.

✅ Учора вперше з 24 лютого ми не фіксували обстрілів громади. Однак, російські терористи продовжують бити ракетами по об’єктам енергопостачання та іншій цивільній інфраструктурі на території області. Через це ми маємо постійні проблеми зі світлом і зв’язком.

✅ Ми розпочали гуманітарну роботу на нещодавно звільнених територіях, а також продовжуємо її загалом. Робітники Дергачівської міської ради, волонтери, соціальні працівники, працівники наших медзакладів працюють над забезпеченням наших людей усім необхідним: продуктами, ліками, речами. Міські комунальники та члени Корпусу громадської безпеки

✅ Наші основні завдання на найближчі дні – продовження евакуації, гуманітарна робота, а також тісна координація з відповідними службами щодо визначення термінів відновлення газо-, електропостачання та зв’язку.

Низький уклін Збройним силам України! Разом до перемоги!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше