Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 11 жовтня

Новини
12.10.2022

⚠️ На 230-й день війни російсько-окупаційна армія обстрілювала з артилерії населені пункти Козачолопанського округу. На щастя, минулося без жертв та постраждалих. ЗСУ, тримаючи оборону на зайнятих укріпленнях вздовж державного кордону, завдали вогневого ураження ворогу у відповідь.

✅ Дергачівська міська рада спільно з волонтерами 11 жовтня провела гуманітарну роботу у Дергачах, а також у навколишніх селах.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили електропостачання району Посьолок у Дергачах. Світло було відсутнє там внаслідок російських ракетних ударів по критичній інфраструктурі України 10 жовтня.

✅ Міські комунальні служби 11 жовтня проводили роботи з благоустрою на території громади, а ремонтні бригади добровольців закрили плівкою контури 12-х вікон та відремонтували 2 дахи у пошкоджених домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 9-м абонентам.

Слава ЗСУ, волонтерам, медикам та усім, хто наближає перемогу Української держави!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше