Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 11 травня

Новини
12.05.2022

⚠ Протягом минулої доби ворожі сили продовжили знищувати Дергачівщину. Внаслідок артилерійських обстрілів знову є руйнування цивільних об’єктів у Дергачах, Руській Лозовій, Прудянці, а також в Безруках. Щонайменше одну людину було поранено, інформація про загиблих до нас не надходила.

⚠ Ми отримали підтверджену інформацію про звільнення селища Питомник. Але, на жаль, під окупацією досі залишаються Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, Цупівка Прудянського округу та село Нове Русько-Лозівського округу. Тому закликаю всіх максимально підтримувати Збройні сили України. Вони – наш єдиний шанс на порятунок людей з поки що окупованих територій.

✅ 11 травня ми здійснювали гуманітарну роботу в Дергачах, Безруках, Слатине та Прудянці. Окрім продовольчих та санітарно-гігієнічних пакунків, наші мешканці отримують і готові обіди, за що ми висловлюємо велику вдячність міжнародній гуманітарній організації «World Central Kitchen», волонтерській організації «4.5.0.Харків», Благодійному фонду Юлії Скубак і Юлії Скубак особисто.

✅ Дергачівські медики, комунальники, енергетики, силовики і добровольці-волонтери продовжують підтримувати життєзабезпечення у місті та в громаді наскільки це можливо. Також місцева тероборона супроводжує працівників «Укрпошти» під час видачі пенсії готівкою на місцях.

☑️ Робітники Дергачівського РЕМу 11 травня відновили 12 з 14 пошкоджених зовнішніх електромереж у місті, а за окремими заявками підключили до електропостачання ще 12 об’єктів.

Тримаймося! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше