Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 11 квітня

Новини
11.04.2022

⚠ Протягом доби інтенсивність ворожих обстрілів знизилась, але вони періодично тривають і продовжують наносити шкоду нашому майну. На щастя, жертв та поранених 11 квітня не зафіксовано.

⚠ Відправити гуманітарну допомогу мешканцям Козачолопанського, Токарівського, Проходівського, Русько-Лозівського старостатів та жителям Цупівки Прудянського округу досі неможливо через блокування цих територій окупаційними військами.

✅ Сьогодні нам вдалося здійснити гуманітарну роботу в Дергачах, Ємцях, Шовкоплясах, Лещенках, Безруках, Слатине та Прудянці.

✅ Дергачівський РЕМ, газова служба, ДСНС, служби екстреної медичної допомоги та силові структури продовжують виконувати роботи з порятунку людей, відновлення електроліній, газогонів, слідкувати за порядком у громаді.

Дякую всім за допомогу! Нехай береже вас Господь!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше