Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 10 травня

Новини
11.05.2022

⚠ Останніми днями ситуація в громаді залишається стабільно напруженою. Окупанти не припиняють бомбити з артилерії Дергачі разом з навколишніми селами, Руську Лозову, Слатине, обстрілювати з мінометів, танків і вертольотів Прудянку. У Слатине протягом минулої доби від ворожих обстрілів двоє місцевих мешканок зазнали серйозних поранень і були доставлені до лікарні.

✅ Тим часом Збройні сили України продовжують контрнаступ на півночі Харківської області, зокрема на північ від Руської Лозової. Чекаємо підтвердження від керівництва області та Генерального штабу ЗСУ про звільнення Питомника.

✅ Хочу висловити вдячність мешканцям громади за дотримання правил безпеки під час травневих свят. На території Дергачівщини за 8-9 травня офіційно не зафіксовано випадків підриву місцевих жителів на розтяжках та мінах.

✅ Вчора ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Ємцях, Шовкоплясах, Замірцях, Семенівці, Базруках, Слатине та в Руській Лозовій. Окрім продовольчих та санітарно-гігієнічних товарів, а також корму для домашніх тварин, мешканці міста також мали змогу отримати готові обіди. Я дякую державному та обласному керівництву, усім благодійникам та волонтерам, які допомагають Дергачівщині!

⚠ Окупованими, на жаль, поки що залишаються Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, Цупівка Прудянського округу та село Нове Русько-Лозівського округу. Також внаслідок ворожих обстрілів усі старостати залишаються без електроенергії і частково без зв’язку, громада повністю відключена від газопостачання. Наразі відновити ці комунікації неможливо через бойові дії.

✅ Незважаючи на це, наші медики продовжують рятувати людські життя, а енергетики з комунальниками та волонтерами-добровольцями намагаються підтримувати життя і порядок.

☑️ Робітники Дергачівського РЕМу позавчора відновили 9 пошкоджених зовнішніх електромереж у місті, вчора – 11; за окремими заявками підключили до електропостачання ще 9 об’єктів позавчора та 11 вчора.

Ми віримо у ЗСУ та розраховуємо тільки на перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше