Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 10 квітня

Новини
10.04.2022

❗Окупаційні війська продовжують обстрілювати наші населені пункти з артилерії. У селищі Слатине за останні дві доби зафіксовано 5 смертей. Троє місцевих мешканців загинули від бомбардувань – двоє вчора і один сьогодні, – ще дві особи померли природною смертю. Одну людину з пораненнями сьогодні доставили до лікарні.

⚠ У Слатине, Безруках, Дергачах і прилеглих до міста селах від обстрілів практично щодня руйнуються цивільні об’єкти. Окрім цього, у Дергачах, Ємцях та Безруках останнім часом виявляють особливо небезпечні міни з відкладеною детонацією. Також місцеві мешканці повідомляють про факти застосування так званих парашутних бомб: це нові види касетних снарядів, які ворог скидає над Харковом, і над Дергачівщиною також.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський, Русько-Лозівський старостати та село Цупівка Прудянського округу перебувають під контролем ворога, тому ми досі не можемо налагодити поставки гуманітарної допомоги туди.

✅ Сьогодні ми здійснювали гуманітарну роботу в Дергачах, Замірцях, Ємцях, Шовкоплясах, Слатине та Прудянці.

✅ Дергачівські енергетики й газовики щоденно працюють над відновленням електричних та газових магістралей у Дергачах та навколишніх селах. Збройні сили України, співробітники Національної поліції, а також члени офіційного місцевого громадського формування з охорони порядку слідкують за безпекою у місті, запобігають мародерству та іншим формам правопорушень.

Разом переможемо! Слава Українській Нації!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше