Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 10 червня

Новини
11.06.2022

❗ Учора російські окупанти цинічно обстріляли Дергачі з реактивних систем залпового вогню, вдаривши касетними бомбами по житловим кварталам міста. У результаті бомбардувань було поранено двох місцевих мешканців та зруйновано декілька приватних будинків. Бригади швидкої допомоги оперативно доставили травмованих до лікарні.

⚠ Також ворог продовжив обстрілювати з різних видів зброї населені пункти Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського і Русько-Лозівського старостинських округів.

⚠ Козачолопанський, Проходівський та більша частина Токарівського старостату залишаються під контролем ворога. Сили оборони України продовжують бої за звільнення Цупівки та здійснюють атаки на позиції окупантів у Великих Проходах.

✅ Незважаючи на обстріли, 10 червня ми роздавали гуманітарну допомогу у різних районах Дергачів та відправили продовольство до Руської Лозової.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки виконували роботи з розгрібання завалів після обстрілів на території міста та закрили плівкою контури 17-х вікон у домоволодіннях мешканців та в адмінбудівлях.

✅ Працівники Дергачівської філії Харківгазу продовжують ремонт пошкодженої газової мережі. На жаль, спрогнозувати терміни відновлення подачі блакитного палива до осель мешканців поки що неможливо.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу 10 червня відремонтували 24 пошкоджених зовнішніх електромережі та підключили світло 24-м абонентам.

Тримаймося! Перемога буде за Україною!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше