Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 10-13 листопада

Новини
14.11.2022

⚠ Російські війська не полишають спроб проводити диверсійно-розвідувальну роботу та цілять з артилерії по прикордонним населеним пунктам Дергачівщини – Ветеринарному, Козачій Лопані, Токарівці та Гоптівці. Постраждалих від обстрілів не зафіксовано, однак високою залишається мінна небезпека. Вчора у селищі Слатине від вибухового пристрою невідомого походження постраждав 45-річний чоловік, який приїхав наводити лад у своєму будинку. Закликаю вас, шановні громадяни, бути пильними та дотримуватись правил безпеки!

✅ Мешканці міста Дергачі та усіх старостинських округів громади мали змогу отримати гуманітарну допомогу протягом останніх днів. Тим часом під керівництвом мого заступника Вікторії Колдуненко та місцевого депутата Ігоря Нікольченка з Токарівського ліцею евакуйовано вцілілу частину матеріальної бази, зокрема обладнання для їдальні. Детальніше тут 👈

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відремонтували пошкоджену обстрілами внутрішню лінію електропостачання у Козачій Лопані та розпочали відновлювальні роботи електромережі до Ветеринарного. Також тривають роботи у Руській Лозовій та на ділянці до Безрук.

✅ Працівники Дергачівського відділення Харківгазу продовжують ремонти газогонів та ГРП. Станом на сьогоднішній день відновлено газопостачання у Безруках, Лещенках, Слатиному (приблизно на 80%), Дубівці, Новій Козачій. На черзі – запуск газу до Козачої Лопані після завершення перевірки цілісності системи. Триває робота і в інших населених пунктах, але у зв’язку зі значними руйнуваннями та мінною небезпекою, на жаль, спрогнозувати терміни відновлення зараз неможливо.

✅ На основних автошляхах громади триває ямковий ремонт і часткова заміна дорожнього полотна. Дорожники Служби автомобільних доріг Харківської області ремонтують транспортні магістралі Харків – Золочів (через Дергачі), Дергачі – Козача Лопань, а також міжнародну трасу М20.

Віримо у ЗСУ! Працюємо на перемогу!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше