Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 10-11 вересня

Новини
12.09.2022

✅ Минуло 200 днів з початку повномасштабного вторгнення росії на нашу територію. За цей час окупанти принесли дуже багато горя нашій громаді, але завдяки мужності наших захисників та скоординованим діям керівництва, територія Дергачівщини наразі повністю деокупована!

✅ Ми розпочали гуманітарну місію, спрямовану на допомогу нашим людям, які з кінця лютого перебували під окупацією. Більше подробиць буде далі на наших офіційних сторінках.

✅ Я також хочу висловити подяку і захоплення оперативністю дій працівників ДСНС та енергетиків, які протягом декількох годин ліквідували пожежі на пошкоджених росіянами об’єктах критичної інфраструктури, завдяки чому у місті Дергачі знову є світло.

Попереду дуже багато роботи, тому будемо працювати разом над відновленням громади!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше